✓ Vanaf €20,- GRATIS thuisbezorgd! ✓ Vóór 14 uur besteld = Vandaag verzonden ✓ Cadeautje vanaf €50,-

Wie zijn we

Het internetportaal www.casadielturo.com even als de daarin geïntegreerde onlineshop (hierna gezamenlijk ‘website’ genoemd), wordt uitgebaat door CASA DI ELTURO, Prunusstraat 3, 4537XM Terneuzen, Nederland (hierna ‘CASA DI ELTURO’ of ‘wij’ genoemd).

CASA DI ELTURO hecht veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens en verzamelt, verwerkt en gebruikt deze informatie uitsluitend in overeenstemming met de volgende voorwaarden en met inachtneming van de toepasselijke wetten op de gegevensbescherming.

Dit privacybeleid informeert je over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens in connectie met de website www.casadielturo.com.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

CASA DI ELTURO respecteert jouw privacy en behandelt de persoonlijke informatie die je ons geeft dan ook zeer vertrouwelijk. We gebruiken de gegevens om je bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Als we de gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, vragen we daarvoor altijd eerst om jouw toestemming. We zullen je gegevens nooit aan derden verkopen en stellen de gegevens alleen ter beschikking aan derden die betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Je hebt altijd recht op inzage, wijziging en correctie van je gegevens.  

Gebruik van jouw gegevens

CASA DI ELTURO gebruikt je gegevens om de volgende diensten te kunnen leveren:

 • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te kunnen stellen.

 • Om het winkelen bij CASA DI ELTURO zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website en ons aanbod beter op jouw wensen en interesses afstemmen.  

• Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen we je e-mailadres gebruiken om je te informeren over de ontwikkeling van CASA DI ELTURO en over speciale aanbiedingen en acties. Als je de nieuwsbrief niet (meer) wilt ontvangen, kun je je hiervoor eenvoudig uitschrijven.  

• Als je bij CASA DI ELTURO een account aanmaakt, bewaren wij je gegevens op een beveiligde omgeving (‘Secure Server’). Als je inlogt met je gebruikersnaam en wachtwoord hoef je je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet meer bij iedere nieuwe bestelling in te vullen. Wel zo makkelijk, maar ook veilig!  

• Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die wij krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

 • Als je een beoordeling of reactie op onze website plaatst, kun je zelf kiezen of je je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn altijd benieuwd naar jouw mening! Wel behouden we het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen, niet te publiceren.

 • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze acties te meten.  

• Je hebt altijd het recht op verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens.

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door u opgegeven gegevens om u de nieuwsbrief toe te zenden. U kunt zich na inschrijving te allen tijden afmelden voor (het ontvangen van) de nieuwsbrief door het sturen van een e-mail aan klantenservice@casadielturo.com of via een link in de nieuwsbrief. Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen we je e-mailadres gebruiken om je te informeren over de ontwikkeling van CASA DI ELTURO en over speciale aanbiedingen en acties.

Cookies

Een cookie is een klein stukje informatie dat door je browser wordt opgeslagen op je computer. CASA DI ELTURO gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Met de cookies zijn we in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers en de wensen van jou. Onze cookies geven dus informatie over het gedrag van websitebezoekers. Je kunt je browser zo instellen dat je tijdens het winkelen bij CASA DI ELTURO geen cookies ontvangt.

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

We hebben geprobeerd onze Privacy Policy zo helder mogelijk voor je te maken, maar kunnen ons goed voorstellen dat je hier toch vragen over hebt. Neem vooral contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder als je vragen hebt of gegevens wilt wijzigen. Dit kan via klantenservice@casadielturo.com een e-mail te sturen.

Google Anylistcs

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse van het gebruik van de website door u mogelijk maken. De door het cookie verzamelde informatie over uw gebruik van deze website wordt doorgaans naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Indien de IPanonimisering geactiveerd is op deze website dan wordt uw IP-adres door Google binnen lidstaten van de Europese Unie of in de andere lidstaten die deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte van tevoren ingekort. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verstuurd en daar ingekort. Ten behoeve van de websitehouder, zal Google deze informatie verwerken om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteiten voor de websitehouders.op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website- en internetgebruik. Het in het kader van Google Analytics door uw browser verzonden IP-adres wordt niet aan andere gegevens van Google gelinkt.
U kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door in uw browser de daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij wijzen u erop dat u in dat geval wellicht niet alle functies van deze website te volste kunt benutten. Bovendien kunt u voorkomen dat de door het cookie verzamelde en aan uw gebruik van de website gerelateerde gegevens (inclusief uw IP-adres) aan Google worden verzonden, bewaard en dat deze gegevens door Google worden verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser-plugin te downloaden en installeren: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Bescherming Persoonsgegevens

Webshop CASA DI ELTURO is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die CASA DI ELTURO over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met CASA DI ELTURO via klantenservice@casadielturo.com Webshop CASA DI ELTURO  zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen

Contactinformatie

Bij verdere vragen of informatie kunt u contact opnemen met ons via de volgende mailadres: klantenservice@casadielturo.com

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.